IP IP IS - IPV6 Ikhtisar Adopsi

Google ngempalaken statistik babagan adopsi IPv6 ing Internet. Google ngarep-arep menawa nerbitake informasi iki bakal mbantu panyedhiya internet, pamilik situs web, lan pembuat kebijakan amarga industri kasebut metu IPv6.

Sebagean lalu lintas internet dileksanakake liwat IP v 4, dumadi ing patang nomer seri mulai saka 0 nganti 255. Ana "mung" 4 milyar IPv4 adresses, supaya ora metu saka alamat sing wis ana IPv6 dikembangake, ngembangake nomer kasebut dadi 340 triliun triliun triliun (2128).

Ing grafik ngisor iki yoy bisa ndeleng adopsi internasional ing IPV6

IPv6 Adoption

My IP is yaiku layanan sing nyedhiyakake alamat ip lan informasi liyane.
Sinau luwih lengkap babagan alamat IP ing My Ip Is ing WikiPedia.

My-ip-is.com yaiku layanan sing nyedhiyakake alamat ip lan informasi liyane.
Sinau luwih lengkap babagan alamat IP ing My Ip Is ing WikiPedia. Liyane Piranti DNS bisa ditemokake MXcorrect.com

IPku kasedhiya ing: Afrikaans albanian Amharic arabic armenian azerbaijani basque belarusian bengali bosnian bulgarian catalan cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech danish Dutch esperanto estonian filipino finnish French Frisian galician georgian German Yunani gujarati Creole haitian hausa Hawaiian hebrew Hindi hmong Hungarian icelandic igbo indonesian irish Italia japanese javanese kannada Kazakh khmer korean Kurdish (Kirmanji) Kyrgyz lao latin latvian lithuanian Luxembourgish macedonian Malagasi malay Malayalam maltese maori marathi mongolian Myanmar (Burma) nepali norwegian Pashto persian polish Portugis punjabi Romania russian Samoan Scottish Gaelic serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala slovak slovenian somali Spanyol Sudanese swahili swedish Tajik tamil telugu thai turkish ukrainian Urdu Uzbek Vietnam welsh Xhosa panjabi yoruba zulu