IP Sampeyan ing Roman Numerals

Apa sandi IP?

Alamat ip sampeyan

LIV.XCII.CXLVIII.CLXV



Sistem numerik diwakili oleh angka Romawi asal-usul di Roma kuno lan tetap cara biasa nulis angka di seluruh Eropa, baik ke Zaman Pertengahan Abad. Nomer ing sistem iki diwakili dening kombinasi aksara saka aksara Latin. Nomer IP Komputer ing Numerals Romawi yaiku: LIV.XCII.CXLVIII.CLXV