Speedtest MY IP IS

Apa tes iki ngomong sampeyan?

Sampeyan bakal nyoba sambungan internet sampeyan kanggo njupuk gagasan umum babagan kapasitas lan kecepatan broadband sampeyan. Kanggo tartamtu, readouts sing ditampa yaiku kanggo download kacepetan, kecepatan upload lan latency.


download
Mbps
Upload
Mbps
Ping
ms
Jitter
ms
Alamat IP:

kacepetan download

Iki carane musik, foto lan video sing efisien, utawa informasi saka situs web utawa sumber liyane ing Internet menyang komputer.

Ngunggah kecepatan

Iki minangka sebutan. Iki ngandhani yen luwih irit gambar utawa file transfer saka komputer menyang situs liyane, kayata ngunggah foto menyang jaringan sosial.

Latency

Uga dikenal minangka tingkat ping, angka iki cocog kanggo wektu tundha ing Internet sing diukur ing milliseconds. Sing luwih dhuwur nomer kasebut, luwih kuwat sampeyan bisa ngalami lan bisa uga ngrasake nalika sampeyan lagi online. Yen sampeyan main game online, mlaku-mlaku utawa nyandu game, sampeyan pengin latensi dadi kurang saka 30ms. Kanggo liyane saka kita, apa-apa ing 100ms bakal cukup apik. Masalah cepet, nanging ... Ana sawetara faktor sing bisa nyebabake kacepetan koneksi internet ing wektu sing wis ditemtokake, liyane saka jinis koneksi sampeyan, kayata kabel utawa DSL. Yen sawetara wong ing omah siji online ing wektu sing padha, muter game lan streaming musik utawa video, sambungan Internet bisa luwih alon. Uga, umur komputer utawa modem bisa dadi faktor, amarga teknologi terus berkembang. Isih, yen sampeyan ora seneng karo kacepetan khas (utawa lambat) koneksi Internet sampeyan, gunakake panyedhiya layanan lan ndeleng apa sing disaranake. Pesthekake sampeyan njaluk saran babagan ningkatake kacepetan tanpa upgrade layanan.