my-ip-is.com Terms of Use

ip aku
Situs web iki ("Situs") diwenehake dening Pk Holding BV ("Perusahaan") lan bisa uga bisa digunakake kanggo tujuan pandhuan. Kanthi nggunakake situs kasebut utawa ngundhuh bahan saka situs, sampeyan setuju kanggo ngetrapake syarat lan katrangan sing kasebut ing kabar iki.

Nggunakake Isi My-IP-is.com


Ora ana isi saka situs web iki kanthi hak cipta dening Perusahaan utawa wong liya lan èntitas sing nyedhiyani informasi menyang situs kasebut. Pangguna sing nggunakake situs iki diwenehake lisensi non-eksklusif winates kanggo nggunakake situs iki lan mung isi kanggo panggunaan pribadhi lan non-komersial.

Ngundhuh otomatis isi Situs kanthi tujuan nemtokake alamat IP sistem tanpa intervensi manungsa. Yen sampeyan nulis piranti lunak sing perlu kanthi otomatis nemtokake alamat IP sistem, gunakake situs web sing ngidinake jinis kegiatan kasebut.

Pangguna bisa nyithak isi saka situs iki.

Kajaba manawa dileksanakake ing Ketentuan iki, isi ora bisa diprodhuksi, didol, ditransfer, diowahi, didistribusifake, ditransfer, diterbitake, utawa dieksploitasi kanggo maksud apa waé tanpa ijin tertulis nyata saka PK Holding BV utawa sing nduweni informasi sing bener.

Ndamel lan Ngowahi Situs Iki


Ndamel lan mbagi.

Pranala menyang Situs Katelu


Pranala menyang situs-situs liya sing dioperasèkaké déning pihak katelu, ana ing situs web iki. Nalika Company nyedhiyakake pranala kasebut minangka layanan kanggo pangguna situs iki, Perusahaan ora ngontrol situs-situs kasebut lan ora tanggung jawab kanggo isi kasebut ing situs kasebut. Kajaba yen dituduhake, Perusahaan ora nyetujui, nyetujoni, utawa njamin akurasi informasi utawa isi sing ana ing situs sing disambung. Situs kasebut, kalebu informasi, bahan, produk lan layanan ing kono, bakal digunakake mung ing resiko pangguna.

Ora akurat lan Kesalahan


Bahan ing Situs iki bisa ngemot pasang aksama lan kasalahan ing babagan kesalahan. Perusahaan ora njamin akurasi utawa kelengkapan bahan utawa linuwih saran, pendapat, statement, utawa informasi liyane sing ditampilake utawa disebarake liwat Situs. Sampeyan ngakoni yen gegayuhan apa wae ing pendapat, saran, statement, utawa informasi kasebut bakal dadi risiko sampeyan. Perusahaan nemtokake hak, ing kawicaksanan tunggal, kanggo mbenerake kesalahan utawa ngilangi samubarang bagean saka Situs. Perusahaan bisa nggawe owah-owahan liyane ing Situs, bahan ing Situs, lan produk, program, layanan, utawa pranata (yen ana) sing diterangake ing Situs sawayah-wayah tanpa kabar.

Ora Ana Warranty


Situs iki lan informasi lan bahan ing situs kasebut diwenehake "AS IS" tanpa perwakilan utawa babar pisan, tegese utawa diwenehake, saka kabeh jenis, kalebu, nanging ora diwatesi, jaminan barang dagangan, noninfringement, utawa kabugaran kanggo maksud apa waé.

Yen ora, PK Holding BV dadi tanggung jawab marang entitas apa wae kanggo kerusakan langsung, ora langsung, khusus, akibat, utawa liyane sing ana hubungane karo panggunaan, utawa kegagalan nggunakake, isi, bahan, lan fungsi Situs utawa sembarang situs web sing disambung, sanajan perusahaan kasebut kanthi disaranake menehi pitutur saka kemungkinan kerusakan kasebut.

Owahan kanggo Ketentuan Iki


Katentuan Pangginaan supados langkung gamblang ingkang dipunparingaken ing wulan Maret 28, 2018 lan nggantosaken katrangan saderengipun. Katentuan Pangginaan supados mbiyantu; nalika owah-owahan kasebut digawe versi sing bakal diubah bakal dikirim ing Situs iki. Owah-owahan bakal efektif nalika lagi dikirim. Iku tanggung jawab sampeyan kanggo mirsani Katentuan Panggunaan saka wektu kanggo wektu kanggo mangerteni apa owahan kuwi. Panggunaan terus Situs iki nuduhake persetujuan sampeyan kanggo owah-owahan kasebut.